Ajankohtaista

Taikuri Kimmo Erkkilä myös Facebookissa!!!

Covid Pandemian jälkeen toiminta jälleen käynnistynyt täydellä teholla! At you service ;)

Erotu joukosta ja tee vuoden 2022 tapahtumastasi ainutlaatuinen ja tilaa ohjelmanumero joka puhututtaa vielä pitkään.


Lastentaikuus kampanja kouluille ja päiväkodeille jatkuu vuoden 2022 loppuun! Kysy lisää ja tilaa unohtumaton taikapaketti lapsille!

UUTISET

Kimmon taikatemppukoulu på svenska vuodelta 2015 vielä nähtävissä YLE Areenassa. Käyppäs tutkailemassa temppuilua ja opi hauskoja taikuuksia.
Toteutettu ruotsiksi.

Temput koottuna osoitteessa: https://areena.yle.fi/1-3024011

Kimmo viihdytti vieraita televisiossa Neljän tähden illallinen-ohjelmassa Nelosella kauden päätösjaksossa.

Tulevat keikat 2022 Toukokuu

1.5 Porvoo
12.5 Kirkkonummi (MKKV)
15.5 Kauniainen
19.5 Helsinki
24.5 Hinthaara
25.5 Haddom
26.5 Liljendal

Magi för större publik

Stand-up-magi går ut på att trollkarlen underhåller en större publik på en gång. Oftast sker detta på en scen inför publiken. Magin består av lite synligare mirakel som även åskådarna i bakersta raden kan njuta av. Stand-up passar ypperligt exempelvis företagstillställningar, kunddagar, mässor, bröllop, födelsedagskalas, restauranger m.m. Stand-up assar alltså varje tillställning med en större publik som behöver underhållas. Programmet är en blandning av magi och komik, med vikten naturligtvis på magi. Föreställningen är interaktiv och publiken får även delta i Kimmos roliga show.

Förutom magi och komik utövar Kimmo även mentalism (läser tankar, förutspår kommande o.dyl.) och läser kanske under showen just Dina tankar. Glöm inte heller möjligheten till close-up-magi. Ta kontakt och missa inte chansen att göra Din tillställning till den som människor pratar om.

Genom att beställa stand-up och close-up som en kombination garanterar du att var och en på Din tillställning får sin dos av Kimmos magi, som ännu hemma får Dig att fundera "Hur är det möjligt???"

Allmän info samt kontaktuppgifter