Ajankohtaista

Taikuri Kimmo Erkkilä myös Facebookissa!!!

Covid Pandemian jälkeen toiminta jälleen käynnistynyt täydellä teholla! At you service ;)

Erotu joukosta ja tee vuoden 2022 tapahtumastasi ainutlaatuinen ja tilaa ohjelmanumero joka puhututtaa vielä pitkään.


Lastentaikuus kampanja kouluille ja päiväkodeille jatkuu vuoden 2022 loppuun! Kysy lisää ja tilaa unohtumaton taikapaketti lapsille!

UUTISET

Kimmon taikatemppukoulu på svenska vuodelta 2015 vielä nähtävissä YLE Areenassa. Käyppäs tutkailemassa temppuilua ja opi hauskoja taikuuksia.
Toteutettu ruotsiksi.

Temput koottuna osoitteessa: https://areena.yle.fi/1-3024011

Kimmo viihdytti vieraita televisiossa Neljän tähden illallinen-ohjelmassa Nelosella kauden päätösjaksossa.

Tulevat keikat 2022 Toukokuu

1.5 Porvoo
12.5 Kirkkonummi (MKKV)
15.5 Kauniainen
19.5 Helsinki
24.5 Hinthaara
25.5 Haddom
26.5 Liljendal

Taikuutta lapsille

Taikasauvat

Kun suunnittelette lastenkutsuja, koulujuhlia tai julkisia tapahtumia lapsille yms., voi Kimmon taikuripalveluja lämpimästi suositella. Kokemuksen syvä rintaääni kertoo, että taikashow toimii aina, tuo hyvän mielen ja puhututtaa lapsia – kuin myös aikuisia – pitkään.  Ei taikuri usein sinun kotonasi käy hämmästyttämässä jättäen pienet ja suuremmat suut kysymysmerkille.

Esityksen kesto on yleensä noin 20–30 minuuttia, jonka aikana nautitaan, hämmästellään ja harjoitetaan poskilihaksia naurun raikuessa oikein kunnolla.

Ohjelmanumeron aikataulut sekä ohjelman sisältö voidaan aina räätälöidä erikseen tilanteen mukaan. Kimmo kuuntelee toiveitasi. Toteuttakaamme yhdessä ikimuistoinen taikatuokio!

Tarvittaessa Kimmo-taikuri voi myös loihtia esiin ilmapallohahmon, jolloin lapset saavat mukavan muiston kotiin vietäväksi.


Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Ahvenanmaa1.jpg

varitys.jpg