Ajankohtaista

Taikuri Kimmo Erkkilä myös Facebookissa!!!

Covid Pandemian jälkeen toiminta jälleen käynnistynyt täydellä teholla! At you service ;)

Erotu joukosta ja tee vuoden 2022 tapahtumastasi ainutlaatuinen ja tilaa ohjelmanumero joka puhututtaa vielä pitkään.


Lastentaikuus kampanja kouluille ja päiväkodeille jatkuu vuoden 2022 loppuun! Kysy lisää ja tilaa unohtumaton taikapaketti lapsille!

UUTISET

Kimmon taikatemppukoulu på svenska vuodelta 2015 vielä nähtävissä YLE Areenassa. Käyppäs tutkailemassa temppuilua ja opi hauskoja taikuuksia.
Toteutettu ruotsiksi.

Temput koottuna osoitteessa: https://areena.yle.fi/1-3024011

Kimmo viihdytti vieraita televisiossa Neljän tähden illallinen-ohjelmassa Nelosella kauden päätösjaksossa.

Tulevat keikat 2022 Toukokuu

1.5 Porvoo
12.5 Kirkkonummi (MKKV)
15.5 Kauniainen
19.5 Helsinki
24.5 Hinthaara
25.5 Haddom
26.5 Liljendal

Taikuri Kimmo Erkkilä hämmästyttää

tilaisuudessa kuin tilaisuudessa

 

smoke.jpgPalkittu taikuri Kimmo Erkkilä on hämmästyttänyt ja kummastuttanut katsojia jo yli 15 vuotta. Hän on esiintynyt ympäri Suomeaniin maalla kuin merelläkin, mutta on erityisesti taikonut itsensä eteläsuomalaisten sydämiin, sillä hänen toimipisteensä sijaitsee Porvoossa. Kimmo taikoi itselleen kolmannen sijan 4.10.2012 käydyissä ravintolataikuuden SM kilpailuissa.

Taikuri Kimmo on nähty televisiossa lastentaikurina ohjelmassa Pussel ja vuonna 2012 Nelosen Neljän tähden illallinen-ohjelmassa. TAMMIKUUSSA 2015 KIMMON TAIKATEMPPUKOULU näki päivänvalon kun YLE aloitti jaksojen julkaisemisen sivustolla svenska.yle.fi/hajbo. Kimmo on myös toiminut taikakonsulttina ammattilaisteatterille.

Kimmo koskettaa taikuudellaan meitä kaikkia: sekä aikuisia että lapsia. Hän esiintyy niin yrityksien tempauksissa (esim. kokoukset, avajaistilaisuudet, julkiset tapahtumat, asiakastilaisuudet), yhdistyksien tapaamisissa (muutamana esimerkkinä kokoukset, jäsenillat, julkiset tapahtumat), yksityisissä tilaisuuksissa (esim. syntymäpäiväjuhlat, häät, lastenkutsut, 50-vuotisjuhlat) kuin myös ravintoloissa sekä kaupunkien järjestämissä tilaisuuksissa.

Taikuri Kimmo Erkkilä on Suomen Taikurit ry:n jäsen. Tarkempaa tietoa Kimmon ohjelmasta löydät Esiintyminen-osiosta.

Kimmo sijoittui vuoden 2011 ravintolataikuuden suomenmestaruuskilpailuissa neljänneksi. Finaalit käytiin 4.10.2011 ravintola Lämmössä, Helsingissä.

Ota yhteyttä, ja Kimmo räätälöi henkeä salpaavan taikashown juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi!